Shape 01
Shape 02
Shape 03

A jeni gati për CONOME?

Ueb aplikacioni Conome, platformë e fuqishme digjitale që ju kursen kohë maksimale dhe ju mundëson produktivitet më të madh!
Jepuni fund grumbujve të letrave dhe orareve të gjata në zyrë. Bëhuni pjesë e platformës Conome dhe mirëmbani dokumentet, produktet, eventet tuaja nga ku do dhe në çdo kohë!
Merre zyrën me vete!

Conome Tutoriale

Ekipi ynë ka krijuar tutoriale enkas për ju, për të lehtësuar punën tuaj me sistemin Conome!

Një eksperiencë e përshtatshme
për shfrytëzuesit

Eventet

Organizoni, mirëmbani dhe ndiqni eventet tuaja në kohë reale, ku do që të jeni

Njoftime

Njoftohuni për çdo shitje, blerje, event, e-mail duke mos humbur asnjë detal

Raporte

Gjeneroni raporte të detajuara deri në pikën e fundit vetëm me disa klikime

Kartela e borxheve

Mbani nën kontroll statusin e borxheve, çdo pagesë minusohet nga shuma totale deri sa borxhi të pastrohet

Dizajn të mrekullueshëm. Përdorim të thjeshtë. Siguri të lartë.

1
Dizajn i mrekullueshëm

Dizajn i mrekullueshëm

Conome është dizajnuar në menyrë moderne dhe e përshtatshme për gjithë përdoruesit

2
Përdorim i thjeshtë

Përdorim i thjeshtë

Përdorimi i Conome është shumë i thjeshtë dhe i lehtë për të gjithë shfytëzuesit

3
Siguri e lartë

Siguri e lartë

Të dhënat e kompanisë tuaj me Conome janë të sigurta dhe në çdo kohë të qasshme

Kategoritë

featured

Kontabilitet

Evitoni gabimet njerëzore në kohën digjitale, centralizoni të dhënat e klientëve tuaj dhe qasuni në to kur do dhe nga do me siguri maksimale.

Restorant

Më shumë kohë për kamarierë/et të shërbejnë dhe risin eksperiencën pozitive të klientëve tuaj. Menaxherët do tju raportojnë më shpejt dhe sakt.

Fabrika

Prodhimtaritë e mëdhaja kërkojnë plan-programe të mëdhaja! Optimizoni punën tuaj duke planifikuar proceset me anë të sistemit Conome.

Biznese të vogla

Përpos udhëheqjes së biznesit, si pronarë do mund të analizoni raportet, kirjoni fatura, rroga, krahasoni shërbime në afate ditore, mujore, vjetore.

Depo

Krijoni master produkte ku shitjet e përsëritura që përmbajnë disa lloje të produkteve automatizohen në një produkt të vetëm.

Studio Ondulimi

Si stilist/e të gjitha datat e rezervuara apo të lira do ti keni në disa klikime duke kursyer kohë dhe energji të cilën mund tua përkushtoni klientëve tuaj.

Paketat

Conome - CRM Systems

Base

€300.00 / vit

Pro

€550.00/ vit

Keni kërkesa tjera?
Shitje
Fletë Dërgesa
Oferta
Blerje
Klient
Punëtorë
Përdorues
Kartela e Borxheve
Dashboard
Raporte
Event
Shpenzime
Menaxhimi i rrogave
Transfer
Njësi Organizative
Sistemi i notifikimeve
Krijimi i Recetave
Fatura nëpërmjet email
Kartela Lojale
POS

Paketat

Conome - CRM Systems

Base

€300.00 / vit

Pro

€550.00/ vit

Premium

€800.00/ /Vit

Shitje
Fletë Dërgesa
Oferta
Blerje
Klient
Punëtorë
Përdorues
Sistemi i notifikimeve
Kartela e Borxheve
Dashboard
Raporte
Event
Shpenzime
Fatura nëpërmjet email
POS
QR Menu
Njësi Organizative
Transfer
Menaxhimi i rrogave
Kartela Lojale
Website

Pyetje të shpeshta

FAQ Conome

Ekipi ynë ka krijuar tutoriale enkas për ju, për të lehtësuar punën tuaj me sistemin Conome! Për ti parë ju lutem klikoni këtu!

Ju do të mund të krijoni kompani, klient, produkte, ngjarje, shitje dhe blerje, e shumë e shumë gjëra tjera! Për më shumë vizitoni linkun.

Ju si pronar i kompanisë dhe llogarisë tuaj Conome, do të mund vetë të vendosni se cili përdorues çfarë qasjesh do të ketë. Pa pasur nevojë për harxhime shtesë!

Po! Sistemi Conome ofron pos sistemin e saja “POS Square” i cili është i dizajnuar special për punë në restaurante dhe kafeteri. Ju mund të krijoni menaxherë ndrimi, kamarierë, shitës dhe ngjashëm. Kërko test user për POS Square.

Sistemi Conome është i përshtatshëm për biznese të vogla dhe mëdha, restorante, fabirka, depo, studio ondulimi dhe ngjashëm. Respektivisht nga paketa juaj, ju mund ta shfrytzoni sistem Conome me të gjitha kategoritë e saja duke mos pasur nevojë për pagesa shtesë. Shikoni paketat këtu.

Kompanitë që i besojnë sistemit Conome janë: IAM Water Scardica, Sun & Stars, Amanti, Accounting Consulting, Tuana Events, Cara Skele AG, ABZ, Objective Studio, Pirgosi SE, Pink JB. Bëhuni pjesë e sistemit Conome duke na kontaktuar për më shumë informacione.

Sistemi Conome operon në serverë të sigurisë së lartë me lokacion në Zvicër! Siguria e të dhënave tuaja është e garantuar! Llogaria juaj mund të jetë aktive vetëm nga një pajisje për momentin, që nënkutpon se i nejti përdorues nuk mund të kyçet njëkohësisht nga dy pajisje të ndryshme!

Jo! Për dallim nga softuerët tjerë, sistemi Conome lejon që ju të krijoni përdorues sa do që të keni nevojë, dhe e gjitha kjo përfshihet në çmimin e paketës tuaj, pa kosto ekstra!

Me Conome, ju mund të kyçeni kur do dhe nga do, për të monitoruar punën e kompanisë tuaj! Ju mund të kryeni shitje dhe blerje me valutën të cilën ju dëshironi. Mund të krijoni produkte si shërbim, produkte përbërës, produkte si repromateriale, produkte grupore dhe globale.

Liderët e tregut përdorin aplikacionin
CONOME

swiss-badge

A jeni gati për të filluar?