Essays On Privatizing Social Security Popular University Admission Essay Assistance 10 Sat Essay Prompts 2018 Ib Extended Essay Book Rspca Leaflet Analysis Essay
Si ta përdor sistemin Conome?

Ekipi ynë ka krijuar tutoriale enkas për ju, për të lehtësuar punën tuaj me sistemin Conome! Për ti parë ju lutem klikoni këtu!

Çfarë mund të bëj un me sistemin Conome?

Ju do të mund të krijoni kompani, klient, produkte, ngjarje, shitje dhe blerje, e shumë e shumë gjëra tjera! Për më shumë vizitoni linkun.

A mund të editoj qasjet e përdoruesve në kompaninë time?

Ju si pronar i kompanisë dhe llogarisë tuaj Conome, do të mund vetë të vendosni se cili përdorues çfarë qasjesh do të ketë. Pa pasur nevojë për harxhime shtesë!

A ofron sistemi Conome program për restaurant dhe kafe?

Po! Sistemi Conome ofron pos sistemin e saja “POS Square” i cili është i dizajnuar special për punë në restaurante dhe kafeteri. Ju mund të krijoni menaxherë ndrimi, kamarierë, shitës dhe ngjashëm. Kërko test user për POS Square.

Çfarë kategori ofron sistemi Conome dhe a janë me pagesë shtesë?

Sistemi Conome është i përshtatshëm për biznese të vogla dhe mëdha, restorante, fabirka, depo, studio ondulimi dhe ngjashëm. Respektivisht nga paketa juaj, ju mund ta shfrytzoni sistem Conome me të gjitha kategoritë e saja duke mos pasur nevojë për pagesa shtesë. Shikoni paketat këtu.

Cilat kompani punojnë me sistemin Conome?

Kompanitë që i besojnë sistemit Conome janë: IAM Water Scardica, Sun & Stars, Amanti, Accounting Consulting, Tuana Events, Cara Skele AG, ABZ, Objective Studio, Pirgosi SE, Pink JB. Bëhuni pjesë e sistemit Conome duke na kontaktuar për më shumë informacione.

Sa është i sigurt sistemi Conome?

Sistemi Conome operon në serverë të sigurisë së lartë me lokacion në Zvicër! Siguria e të dhënave tuaja është e garantuar! Llogaria juaj mund të jetë aktive vetëm nga një pajisje për momentin, që nënkutpon se i nejti përdorues nuk mund të kyçet njëkohësisht nga dy pajisje të ndryshme!

A duhet të paguaj për çdo përdorues në llogarinë time?

Jo! Për dallim nga softuerët tjerë, sistemi Conome lejon që ju të krijoni përdorues sa do që të keni nevojë, dhe e gjitha kjo përfshihet në çmimin e paketës tuaj, pa kosto ekstra!

Cilat janë përparësitë e sistemit Conome?

Me Conome, ju mund të kyçeni kur do dhe nga do, për të monitoruar punën e kompanisë tuaj! Ju mund të kryeni shitje dhe blerje me valutën të cilën ju dëshironi. Mund të krijoni produkte si shërbim, produkte përbërës, produkte si repromateriale, produkte grupore dhe globale.