Agjent i shitjes

Jemi në kërkim të një Agjenti Shitjeje, i cili është dinamik dhe me aftësi të larta të komunikimit verbal dhe të shkruar, dhe i aftë për të nxjerë maksimumin nga mundësitë për shitje. Kompania ynë ofron shërbime të ndryshme në fushën e IT’së dhe Marketingut, dhe së fundmi kemi lansuar produktin “Conome” që ne besojmë se do tju kursen shumë kohë dhe mund klientëve tanë të rinj.

ÇFARË DO BËNI:
 • Ju jeni vija e parë e kompanisë me klientët dhe partnerët e rinj.
 • Qasje pozitive ndaj klientëve dhe partnerëve
 • Përgjigjuni pyetjeve rreth produkteve dhe shitjeve përmes thirrjeve telefonike ose “chat” kanaleve
 • Mbani klientët aktual dhe risni shitjet e produkteve dhe shërbimeve
 • Kryeni negociata me klientët dhe arrini në një përfundim të suksesshëm si nga perspektiva e biznesit ashtu edhe nga ajo e  konsumatorit
 • Krijoni përvoja dhe marrëdhënie të rehatshme, informuese dhe pozitive, dhe rekomandoni produktet nga të cilat klienti ka përfitim
 • Arrini apo tejkaloni performancat e caktuara
I KENI AFTËSITË?
 • Nuk keni frikë nga tregu i shitjes
 • Minimum  një viti në një rol të shitjes
 • Aftësi për t'u angazhuar me klientët në mënyrë efektive
 • Aftësi për të zhvilluar marrëdhënie me çdo klient, në mënyrë që të kuptoni pyetjet / çështjet e tyre dhe të siguroni ndihmë të individualizuar, që tejkalon pritjet
 • Vetë-ndërgjegjësimi dhe vetë-motivimi, me një dëshirë të fortë për tu përmirësuar vazhdimisht përmes ndjekjes se trainimeve
 • Aftësi e provuar për të ofruar vazhdimisht shitje të shkëlqyera dhe shërbim ndaj klientit
 • Duhet të jeni teknikisht i zgjuar dhe të tregoni aftësi në PC
NE OFROJMË:
 • Rrogë filletare bazë dhe përqindje në çdo shitje

 

  Ngarkoni CV'në tuaj këtu :