Shape 01
Shape 02
Shape 03

Дали сте спремни за КОНОМЕ?

Веб апликацијата Кономе, моќна дигитална платформа која ви заштедува максимално време и ви овозможува поголема продуктивност!
Донесте и крај на куповите на хартија и долгите работни часови во канцеларија. Станете дел од платформата Кономе и одржувајтеги вашите документи, производи, настани од каде и да посакате и во кое било време!
Земете ја канцеларијата со вас!

Соодветно искуство
за корисниците

Настани

Организирајте ги, одржувајте ги и следете ги вашите настани во реално време, каде и да сте

Известувања

Информирајте се за каква било продажба, набавка, настан, е-пошта без да изгубите ниту еден детал

Извештај

Создадете детални извештаи до последната точка со само неколку кликувања

Картица за долгови

Држете го под контрола статусот на долгот, секоја исплата се одзема од вкупниот износ сè додека не се расчисти долгот

Прекрасен дизајн. Лесен за употреба. Голема безбедност.

1
Dizajn i mrekullueshëm

Прекрасен дизајн

Кономе е дизајниран на модерен начин и е удобен за сите корисници

2
Përdorim i thjeshtë

Лесен за употреба

Користењето на Кономе е многу едноставно и лесно за сите корисници

3
Siguri e lartë

Голема безбедност.

Податоците на вашата компанијата со Кономе се безбедни и во секое време достапни

Категории

featured

Сметководство

Избегнувајте ги човечките грешки во дигиталното време, централизирајте ги податоците на вашите клиенти и имајте пристап до нив кога и каде сакате со максимална безбедност.

Ресторант

Повеќе време за кенлерите/ките да услужат и зголемуваат позитивната експериенца на вашите клиенти. Менаџерите ќе ве известат побрзо и поточно.

Фабрики

Големите производители бараат големи планови! Оптимизирајте ја вашата работа со планирање на процесите преку системот Кономе.

Мали бизниси

Покрај водењето на бизнисот, како сопственици ќе можете да анализирате извештаи, да создавате фактури, плати, да споредите услуги на дневна, месечна, и годишна основа.

Магацин

Создадете мастер производи каде повторената продажба што содржи неколку видови производи се автоматизира во еден производ.

Фризерско Студио

Како стилист, ќе ги имате сите резервирани или слободни датуми со неколку кликувања, заштедувајќи време и енергија што ќе можете да им ја посветите на вашите клиенти.

Пакети

Кономе - ЦРМ Системс

Бејзик

€100.00 / vit

Про

€550.00/ vit

Keni kërkesa tjera?
Продажби
Испратници
Понуди
Набавки
Kлиенти
Бработени
Корисници
Картица за долгови
Дешборд
Извештај
Настани
Трошоци
Управување со плати
Трансфер
Организациона единица
Систем на нотификации
Креирање на Рецепти
Фактури преку емаил
Картичка за Лојалност
ПОС

Лидерите на пазарот ја користат апликацијата
КОНОМЕ

swiss-badge

Дали сте спремни?