Shape 01
Shape 02
Shape 03

Дали сте спремни за КОНОМЕ?

Веб апликацијата Кономе, моќна дигитална платформа која ви заштедува максимално време и ви овозможува поголема продуктивност!
Донесте и крај на куповите на хартија и долгите работни часови во канцеларија. Станете дел од платформата Кономе и одржувајтеги вашите документи, производи, настани од каде и да посакате и во кое било време!
Земете ја канцеларијата со вас!

Кономе Туторијали

Нашиот тим создаде туторијали специјално за вас кои ќе ви ја олеснуваат работата со системот Кономе!

Соодветно искуство
за корисниците

Настани

Организирајте ги, одржувајте ги и следете ги вашите настани во реално време, каде и да сте

Известувања

Информирајте се за каква било продажба, набавка, настан, е-пошта без да изгубите ниту еден детал

Извештај

Создадете детални извештаи до последната точка со само неколку кликувања

Картица за долгови

Држете го под контрола статусот на долгот, секоја исплата се одзема од вкупниот износ сè додека не се расчисти долгот

Прекрасен дизајн. Лесен за употреба. Голема безбедност.

1
Dizajn i mrekullueshëm

Прекрасен дизајн

Кономе е дизајниран на модерен начин и е удобен за сите корисници

2
Përdorim i thjeshtë

Лесен за употреба

Користењето на Кономе е многу едноставно и лесно за сите корисници

3
Siguri e lartë

Голема безбедност.

Податоците на вашата компанијата со Кономе се безбедни и во секое време достапни

Категории

featured

Сметководство

Избегнувајте ги човечките грешки во дигиталното време, централизирајте ги податоците на вашите клиенти и имајте пристап до нив кога и каде сакате со максимална безбедност.

Ресторант

Повеќе време за кенлерите/ките да услужат и зголемуваат позитивната експериенца на вашите клиенти. Менаџерите ќе ве известат побрзо и поточно.

Фабрики

Големите производители бараат големи планови! Оптимизирајте ја вашата работа со планирање на процесите преку системот Кономе.

Мали бизниси

Покрај водењето на бизнисот, како сопственици ќе можете да анализирате извештаи, да создавате фактури, плати, да споредите услуги на дневна, месечна, и годишна основа.

Магацин

Создадете мастер производи каде повторената продажба што содржи неколку видови производи се автоматизира во еден производ.

Фризерско Студио

Како стилист, ќе ги имате сите резервирани или слободни датуми со неколку кликувања, заштедувајќи време и енергија што ќе можете да им ја посветите на вашите клиенти.

Пакети

Кономе - ЦРМ Системс

Бејзик

€100.00 / vit

Про

€550.00/ vit

Имате други барања?
Продажби
Испратници
Понуди
Набавки
Kлиенти
Бработени
Корисници
Картица за долгови
Дешборд
Извештај
Настани
Трошоци
Управување со плати
Трансфер
Организациона единица
Систем на нотификации
Креирање на Рецепти
Фактури преку емаил
Картичка за Лојалност
ПОС

Често поставувани прашања

FAQ Conome

Нашиот тим создаде туторијали специјално за вас кои ќе ви ја олеснуваат работата со системот Кономе! За да ги видите ве молине кликнете овде!

Вие ќе можете да креирате компании, клиенти, производи, настани, продажби и пресметки и многу повеќе! За повеќе посетете го линкот.

Како сопственик на вашата компанија и Кономе сметка, ќе можете да одлучите за кој корисник каков пристап ќе има. Без потреба од дополнителни трошоци!

Да! Системот Кономе го нуди својот пос систем „POS Square“ кој е специјално дизајниран за работа во ресторани и кафетерии. Можете да креирате менаџери за смени, келнери, продавачи и слично. Побарај тест корисник за "POS Square".

Системот Кономе е погоден за мали и големи бизниси, ресторани, фабрики, магацини, фризерско студио и слично. Соодветно од вашиот пакет, можете да го користите системот Кономе со сите негови категории без потреба од дополнителни плаќања. Погледнете ги пакетите овде.

Компаниите кои му веруваат на системот Кономе се: "IAM Water Scardica, Sun & Stars, Amanti, Accounting Consulting, Tuana Events, Cara Skele AG, ABZ, Objective Studio, Pirgosi SE, Pink JB". Станете дел од системот Кономе контактирајте не за повеќе информации.

Системот Кономе оперира на сервери со висока безбедност лоцирани во Швајцарија! Безбедноста на вашите податоци е загарантирана! Вашата сметка може да биде активна само од еден уред во исто време, што значи дека истиот корисник не може да се логира истовремено од два различни уреди!

Не! За разлика од другите софтвери, системот Кономе ви овозможува да креирате онолку корисници колку што ви треба, и сето ова е вклучено во цената на вашиот пакет, без дополнителни трошоци!

Со Кономе, можете да се најавите кога и од каде сакате да ги следите перформансите на вашата компанија! Можете да направите продажби и купувања со валута што вие сакате. Можете да креирате производи како услуга, составни производи, производи како суровини, групни и глобални производи.

Лидерите на пазарот ја користат апликацијата
КОНОМЕ

swiss-badge

Дали сте спремни?