5 Page Essay On What Do Being Respectful How To Write A Secondary Source Essay Food Inc Review Essay Format Type My Popular Expository Essay On Hillary Clinton Essays About Love Tagalog Essay My Dream Job Chef Cook

Агент за продажба

Ние бараме динамичен Агент за Продажба, со врвни пишани и вербални комуникациски вештини и поттикнат да ги зголеми можностите за продажба. Нашата компанија нуди различни услуги во областа на ИТ и Маркетингот, а во последно време го лансиравме нашиот производ „Кономе“ за кој веруваме дека ќе и заштеди многу време и напор на нашите нови клиенти.

ШТО ЌЕ ПРАВИТЕ ВИЕ:
 • Вие сте водечката линија на компанијата со новите клиенти и партнери
 • Позитивен став кон клиентите и партнерите
 • Одговорете на прашањата за производи и продажби преку телефонски повици или чат канали за разговор
 • Задржете ги клиентите, зголемувајте ги продажбите на нашите производи и услуги
 • Изведете преговори за клиенти и постигнете успешен заклучок и од перспектива на компаниата и клиентот
 • Создадете добри и удобни искуства, информативни и позитивни односи, истовремено идентификувајќи ги и препорачувајќи ги производите во корист на клиентот
 • Постигнување или надминување на одредени перформанси
ГИ ИМАТЕ ВЕШТИНИТЕ?
 • Немаш страв од пазарот за продажба
 • Најмалку една година во продажна улога
 • Способност ефикасно да соработувате со клиенти
 • Способност да се развие соработка со секој клиент, со цел да се разберат нивните прашања и да се обезбеди индивидуализирана помош, што ги надминува очекувањата
 • Самосвест и самомотивација, со силна желба постојано да се подобруваме преку следење обуки
 • Докажана можност за доследно обезбедување на одлична продажба и услуги на клиентите
 • Мораш да бидеш технички подготвен и да покажуваш способност за компјутер
НИЕ НУДИМЕ:
 • Основна плата плус провизии на секоја продажба

 

  Поставете го вашетп ЦВ тука:

  [honeypot email move-inline-css:true]