Кономе една поинаква апликација за управување со вашиот бизнис

Пробај 1 месец бесплатно
kontabilitet

Сметководство

Како сметководител/ка, Кономе ќе ви заштеди многу време со тоа што ќе ви овозможи полесна и поорганизирана работа каде трансферот на податоците е многу брз и едноставен а мониторингот и одржувањето на истите е работа на неколку кликувања. Избегнувајте ги човечките грешки во дигиталното време, централизирајте ги податоците на вашите клиенти и имајте пристап до нив кога и од каде сакате со максимална безбедност. Со Кономе, фактурите се дигитализираат, со што се заштедуваат материјални трошоци, како и ви гарантира неодложена испорака на истите.

Брзи услуги за ресторанти

Кономе го нуди и новиот ПОС систем со модерен напреден дизајн кој е едноставен и пријатен за употреба. Келнерите/ките ќе имаат повеќе време да послужат и да го покачат позитивното искуство на вашите клиенти додека менаџерите ќе ве известуваат побргу и прецизно за вашите секојдневни достигнувања, материјални количини, производи кои имаат најголема побарувачка или производи што треба да се напредуваат повеќе. Како сопственици, ќе имате пристап во реално време и ќе можете да го следат статусот на работниот тек на вашиот ресторан.

restaurant
fabrika

Фабрики

Големите производители бараат големи планови! Оптимизирајте ја работата на вашите фабрики со планирање на процесите преку системот Кономе и модулот за настани од каде го поставувате распоредот за производство на дневна, неделна или месечна основа. Следете ги и споредете ги производите во дешборд од каде можете да видите кој производ има поголем илзез или излез во однос на другиот производ. Нотифицирајте се за прозиводните материали количинита на чии е при крај за да не дојде до застан на производниот процес и да изгубите време и придобика.

Перфектен избор за малите бизниси

Како сопственик, од вас се очекуваат многу други задачи покрај водењето на вашиот бизнис кои знаат да бидат тешки и го трошат вашето време и енергија! Кономе ви ја олеснува работата и истовремено вие како сопственици ќе можете да анализирате извештаи, да креирате фактури, да создавате плати, да споредите услуги на дневна, месечна или годишна основа, да проверите и да бидете известени за каква било продажба, набавка или надградба од вашите вработени. Кономе е исто така флексибилна апликација која го проширува капацитетот заедно со проширување на вашата деловна активност.

biznese-te-vogla
depo

Организација на артикли за Депо

Реорганизирајте ги магацините со системот Конме што за секој излез на производите ја намалува количината автоматски и обратно. Секој запис на производот се евидентира со точен датум и време што ви помага да ги чувате производите во нивните определени рокови, така што системот Кономе избегнува економски и материјални загуби на вашата компанија. Создадете мастер производи каде повторената продажба што содржи неколку видови производи се автоматизира во еден производ каде наведените подпроизводи се веќе листирани, без потреба вие постојано да изберете еден по еден! Системот Кономе ви служи брзо со усвојување на преференциите и барањата на вашите клиенти во системот!

Фризерско Студио

Автоматизирајте ги резервациите во системот Кономе. Помалку тетратки повеќе време за работа! Како стилист, ќе ги имате сите резервирани или бесплатни датуми со неколку кликања, заштедувајќи време и енергија што ќе можете да им ја посветите на вашите клиенти. Преку системот за нотификација, известете однапред за термините што се приближуваат или за новите термини. Создадете база на вашите клиенти со нивните податоци и олеснетеи себеси контактот со вашите клиенти. Сите овие централизирани на едно место и со можности за пристап за секунди!

frizer

Лидерите на пазарот ја користат апликацијата
КОНОМЕ

swiss-badge